· Akcije i Popusti

 

Prodavac Studio Maruška d.o.o. Svojim kupcima obezbeđuje akcijske cene i pristupačnije ponude u skladu sa politikom poslovanja i odredbama firme.

 

Akcijske cene zavise i variraju od kolekcije, asortimana i raspoloživosti određenog artikla. Akcije i popusti određeni su vremenskim intervalom i visinom popusta u skladu sa internim odredbama firme Studio Maruška d.o.o.

 

Promo kod omogućava popust na celokupan asortiman poručen u internet prodavnici www.maruska.rs Aktiviranje promo koda se vrši upisom u delu (korpa / popust / aktiviraj). Promo kod ne može biti kombinovan sa ostalim vidovima akcija/popusta i biće uračunat samo na artikle koji nisu već pod akcijom. Promo kodovi su jednokratne ili višenamenske upotrebe u zavisnosti od visine i trajanja popusta kao i odredbama firme Studio Maruška d.o.o.  Ukoliko imate bilo kakavih problema pri korišćenju promo koda molimo kontaktirajte nas putem maila info@maruska.rs ili na broj telefona 032381990

 

B2C · Za Srbiju iskazane maloprodajne cene u dinarima, za Evropu i zemlje regiona u maloprodajne cene eurima. Stopa PDV-a je uračunata u maloprodajne cenu prema zakonskim odredbama svake od zemalja. 

 

B2B · Za B2B klijente iskazane su veleprodajne cene u dinarima, za Evropu i zemlje regiona u veleprodajne cene eurima bez PDVa. Stopa PDV-a je prikazana ispod cene (dodate u korpu) i 

uračunata u fakturi/porudžbenici prema zakonskim odredbama svake od zemalja.

 

Prodavac zadržava pravo izmene cena bez prethodnog obavešavanja kupaca, ako nije drugačije navedeno (u slučaju akcija i specijalnih popusta). Cene važe u trenutku kreiranja porudžbine i imaju dejstvo i validnost i za naredni period. Navedene cene važe samo za kupovinu u Internet prodavnici i mogu da se razlikuju od cena u maloprodajnim objektima Prodavca.

Loading ...