Registracijom na ovom sajtu, automatski prihvatate njegove propozicije. Formular koji popunjavate prilikom registracije, potrebno je da popunite samo jednom, a svaki naredni put dovoljno je da se samo ulogujete na Vaš nalog. Kao registrovani član imate mogućnost da u svako doba tražite da se iščlanite, čime će i Vaši podaci biti izbrisani iz naše baze podataka.

 

Klikom na ikonicu “čoveka” u gornjem desnom uglsu sajta otvaraju Vam se mogućnosti za prijavu i registraciju. Ako ste već registrovani, upišite Vaš email i lozinku kako biste pristupili Vašim podacima i istoriji kupovine.

 

B2C · Registracija se vrši unosom podataka vezanih za Potrošaca a sve u vidu isporuke i naplate poručene robe. Nakon unešenih podataka kliknite na dugme registruj se. Sva polja su obavezna sem datuma rođenja koji su namenjenu za Vas i poklon od firme Studio Maruška koji ćete dobiti u vidu proizvoda ili promo koda za adekvativnim popustom. Registraciju ili prijavu možete izvršiti i nakon odabranih proizvoda, klikom u korpi poruči. Porudžbinu možete izvršiti i kao gost bez predhodne prijave ili registracije.

 

B2B · Registracija se vrši unosom podataka vezanih za B2B klijenta a sve u vidu isporuke i naplate poručene robe. Nakon unešenih podataka kliknite na dugme registruj se. Sva polja su obavezna i služe za adekvativno fakturisanje poručenih proizvoda. Kako biste videli veleprodajne cene potrebno je da se registujete pre odabranih proizvoda i same kupovine.

Loading ...